torsdag 13. november 2014

Varsellampe motor

Nordens største utvalg og dagers angrerett. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service!

Ikke gå glipp av Rabatt. Fortsetter denne lampen å lyse etter at motoren har startet, er det en feil på systemet som skal sørge for at bilens hjul ikke blokkerer ved en kraftig oppbremsing. Dersom motoren koker og du fortsetter å kjøre, kan skadene bli store. Stopp, sjekk nivået på kjølevæsken og ta bilen til verksted for sjekk.


Bilen går automatisk ned på nødprogram og motoren trekker dårligere for å unngå overbelastning. Et bilde av en gul motor lyste opp. Her om dagen begynte ei oransje varsellampe å lyse på min. Lampa ser ut som en motor og stikkordene i instruksjonsboka til bilen var.


Dieselpartikkelfilter koster over 20.

Med enkle grep unngår du ekstraregningen. Dersom bilen i all hovedsak brukes til småkjøring. Mange har nok opplevd å lete febrilsk gjennom instruksjonsboka for å finne ut hva en varsellampe betyr. Knut Jenssen som er leder i NAF Bodø og omegn.


Noe av det kjipeste som kan skje en bileier, er at du hører et pip, med påfølgende rød varsellampe. Likevel er det tross alt bedre. Da vil du få en varsellampe i dash. Vet ikke hvilken motor du har, men tok et kjappt søk hos gsbildeler med reg. Du kan også få mulighet til utføre merkespesifikke selftests, flere muligheter for å resette feilkoder i motor og undersystemer,.


Jeg har en Opel Astra Sportiv Stasjonsvogn hvor varsellampen for motordignose lyser. Er det noen som kan si meg hvilke tilstander denne lampen indikerer feil for? Idag da jeg dro fra jobb begynte varsel lampe for motor og lyse. Først når jeg starta og satt den i revers så funka alt fint, da jeg skulle sette den i drive døde. Måler iallefall 12V på batteriene uansett om motoren går eller ikke.


Men hvordan finner man ut om dynamoen er gåen? Eller kan d være spenningsregulatoren?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg