tirsdag 18. november 2014

Triwing skrutrekker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Verdens enkleste skrutrekker. Den kommer til nytte, titt og ofte, i tide og utide. Alt du trenger av Batterier - Ladere - AC adaptere - Strømforsyninger og annet tilbehør!


Norges faghandel innen batterier og ladere. Triwing brukes for å åpne enkelte konsoller som bruker spesielle skruer for å gjøre det vanskeligere å åpne. Kjøp en tri-wing skrutrekker fra en elektronikk verksted eller på nettet.


Hvor i Oslo selges triwing-skrutrekker for åpning av Wii? Nintendo: Og ja - jeg vet at disse kan bestilles på nettet, men jeg skulle helst hatt tak i en. Er det noen her som vet hvor man kan få tak i en trekant skrutrekker ? Skal bruke den til å skru opp min Nintendo DS Lite, siden jeg skal bytte hele.


Vil du få e-post med de beste tilbudene våre? Meld deg på tilbudsbrevet vårt. Her har du det du trenger av skrutrekkere , og det for kun 99kr. DS lite, Wii, Gamecube, Wiimote. Vi fant ikke en ren skrutrekker , men fant til slutt en bits som passet.


Wasp Fusion til Nintendo Wii. Vare til av totalt 294. Tri-Wing skrutrekker bits. Her finner du skrutrekkere i diverse størrelser og utførelser samt sett med.


Dersom du skal bytte batteriet i en MacBook Pro 1 eller med Unibody-design (sort tastatur), vil du trenge en skrutrekker av denne typen. Fast shipping on all Screwdrivers orders within Europe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg