torsdag 27. november 2014

Konisk rullelager

Vi leverer alt av rullelager til hele Norge. Se mer og ta kontakt i dag! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sjekk ut rullelager og kulelager.


Den indre og ytre ring er deler av kjegler og rullene er koniske slik at de koniske flatene møtes i et felles punkt på den viktigste aksen i lageret.

Lagrene blir spesielt anvendt for å overføre både radielle og aksielle belastninger. Kulelager i alle varianter - Rotek AS. Tar opp høye radial, og aksialkrefter. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Reservedeler og rekvisita til din traktor.


Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Rullelager med koniske lagerbaner. Lager og tilbehør søndag 28.

Toradige sfæriske rullelager har sylindrisk eller konisk boring. De symmetriske sfæriske rullene stiller seg tvangsfritt inn i den sfæriske ytterringsløpebanen. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


John Scott Lincoln, en bonde og snekker fra Wilmot, Indiana patent fra United States Patent Office for sin oppfinnelse av det koniske rullelager. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Produkter Produkter KAMPANJE.


Velg maskin, finn deler og bestill, så ordner vi resten. En enkelt rekke koniske rullelager blir vanligvis justert mot et andre konisk rullelager. Sfærisk kule- og rullelager , sporkulelager, vinkelkontaktkulelager, sylindrisk kulelager, nålrullelager, konisk rullelager , aksialkule- og rullelager ,. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Grunnleggende informasjon. Ttil TToleranseklasse T1. En enkelt rad konisk rullelager kan støtte en kombinert radial og aksial belastning.

Radialtetninger og låseringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg