fredag 13. mars 2015

Bormaskiner

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Bredt utvalg av bormaskiner og skrumaskiner til alle formål, både til privatbruk og til proffen. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Vi tilbyr utleie av små driller og driller for større borearbeider, dvs alt fra batteridriller til kjerne bormaskiner. De overbeviser med optimal vekt, robusthet og. Viste resultater: Nye maskiner. Bormaskiner Drill og borhammere. Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.


Konstruksjonen har høy virkningsgra lang livslengde, lavt støynivå og er nærmest vedlikeholdsfri. Spesialbormaskiner fra GÖTZINGER Maschinen GmbH i Tyskland. Svært allsidige og anvendelige bormaskiner med utskiftbare borhoder til ethvert formål. Kan også brukes med andre bormaskiner.


Med en borhammer fra våre produsenter får du jobben gjort raskt og enkelt. Velg blant kjente merker som Bosch, Makita,. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Håndholdt elektrisk kjernebormotor med attraktiv design og funksjonell ergonomi. Maskinen er konstruert med pistolhåndtak som gir deg større kontroll. Ved å fortsette å bruke våre hjemmesider godkjenner du samtidig att vi. Vi leverer søyleborrmaskiner i alle størrelser. Trykkluftutstyr, kompressorer, bormaskiner , meiselmaskiner.


Maskiner Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar. Søyleboremaskin til salgs fra Kr. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Finn veiledning og guider til bormaskiner og tilbehør. Les tester av bormaskiner , slik at du kan finne ut hvilken bormaskin som passer til dine behov. Bring (posten) Store eller tunge varer sendes med Schenker. Vi holder lavest priser - slik er det bare, og slik vil det forbli.


När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Skriv in den e-post som används vid inloggning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg