onsdag 18. mars 2015

Elektrisk kappsag

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Den gode ytelsen er gitt av en 2. Det finnes flere typer håndholdte elektriske sager, til forskjellig bruk. TT6sagbenk har målestang.

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Våt- og tørrkapping i én maskin! Ved hjelp av det valgfrie sugeutstyret kan du enkelt. Sirkelsag, dykksag, kappsag , stikksag - en elektrisk sag er noe som enhver gjør det selv-mann har.


Og enhver gjør det selv-mann med respekt for seg selv,. Alle våre elektriske vedkløyvere skal brukes på ampere strømkurs og vi anbefaler bruk av 5mmskjøteledning. Elsikkerhet er viktig å huske på i hverdagen.


Maks diameter kapp: 1mm. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris. Reservedeler og rekvisita til din traktor. Elektrisk verktøy og tilbehør.


Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Effektiv på tynne stammer. Kobles til A kurs, 1-fas.


Hei Har tenkt litt på kappsag med traktordrift, er dette noko å annbefale?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg