torsdag 5. mars 2015

Fiskars snørydder

Fri frakt på kjøp over 4kr. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Lengde 75cm, Arbeidsbredde.


Snørydderen er sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring. Sliteskinne i aluminium i front. Sammenleggbar og tar liten plass ved oppbevaring.


Når store snømengder skal flyttes på en effektiv og skånsom måte. Forsterket i bakkant med et ekstra sparkestag. Kombinert snørydder og hagetralle.


Skuffen har en sliteskinne i aluminium, og er lagd i robust plast. Mover er også sammenleggbar, noe som gjør. Takket være at skaftet fortsetter. Med Helt Hjem eller Postnord dagers returrett.


Veldig solid snøskuffe med foldbare sider av stål som gjør den enkel å oppbevare i de snøfrie månedene. En utmerket snørydder som tar liten plass. Kan påmonteres hjul slik at den blir en praktisk og allsidig medhjelper i hagen hele året. Fiskars Softouch Universal Saks.


Vis flere produkter Kundeservice. Søk etter fiskars snørydder på Kelkoo. Sammenlign tilbud på fiskars snørydder fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Stor sammenleggbar snørydder i plast som tar lite plass ved oppbevaring. En bred og stor snørydder som effektivt fjerner store mengder med snø.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Du må legge minst vare i handlevognen. Vær forberedt til snøen kommer med snøredskaper til lave priser. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk.


Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. Stor og god balje med Epoxy-belegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg