mandag 30. mars 2015

Monteringsskruer

Rask levering og super service! Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg.


Forsinket, til å feste bjelker, skap og kjøkkeninnredning m. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Monteringsskruer med borspiss og flatt hode 2x13mm 500stk. Når bestillingen blir behandlet, kontakter vi deg med mer informasjon. Finn vår kontaktinformasjon her.


Badet er boligens mest krevende og kostbare rom å innrede.

Dette er ikke rommet der vi bør leve ut de siste svingningene i trender og tendenser. Pakke med fem typer skruer for kabinett, harddisker og CD DVD-lesere. Tommeskrue for kabinettet og avstandsstykker for montering under hovedkortet. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien.


Vi har skruene, innfestningene og verktøyet du trenger. MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Vi selger tetningsmiddel, monteringsskruer , tetningsbånd og mye andra ting for montering av vinduer og dører! Se våre tetningsmiddel, monteringsskruer , osv, på.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Produktspesifikasjon: mm. Maks tykkelse på stål: mm.


Veldig godt egnet til monteringer som. Fibo er et vanntett veggsystem som har en garanti på år. Karmskruer fikserer rammen.

Sorry, your HBO subscription is not available in this region. Please select Refresh below to view HBO when you return to the service region. Skruen er lett å kjenne igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg