mandag 2. mars 2015

Sliperondell

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Wikant AS - Eksperter på slipeutstyr. Bosch SW fleksibel sliperondell. For sliping av plane og ujevne underlag, som bord- og stolbein.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Fleksibel sliperondell til buede treemner med små uregelmessigheter, som f. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud. Sliperondell 50mm Brukes på drill for pussing innvendig og utvendig i boller, fat osv.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Vi har rondeller i mange diametre: 77mm, 125mm, 150mm, 200mm og 225mm.


Ikke alle typer er lagt ut til salgs i nettbutikken pr. Sendes innen timer Grovrengjøringsrondell. SLIPERONDELL Z- F 8NORZON. Kjøp UNDERLAGSPLATE AVOS 115-M14. Fjerning av lakk, sparkel og generell overflatebehandling.


Useit Superpad SG finishing disc er er perforert sliperondel som er egnet for alle typer slipetallerkener, med og uten hull og med eller uten avsug. SA3betegnes som en multifunksjonell sliperondell med svært gode slipeegenskaper i alle typer lakk-, kompositt- og trematerialer. Vi fant ingen anbefalte produkter. Vis treff i øvrig sortiment. Middels hard sliperondell med hull på 1mm.


Les om den siste utviklingen innen lim, løsninger på sammenføyningsproblemer og mye mer med våre artikler og ledere. GK PROFESSIONAL LINE BLUE Professional Line Blue er utviklet for de aller tøffeste slipejobbene og for maksimal effekt og avvirkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg