mandag 20. juli 2015

Batteri muttertrekker test

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Høy kompetanse og stort utvalg av håndverktøy.


Kjøp muttertrekker fra Würth.

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! TEST : Hvor godt fungerer.


Batterier er dyre og har du noen slike med lader sparer du penger ved å holde deg til. En muttertrekker er også perfekt. Maskinen fra Ryobi leveres ikke som sett med to batterier. Vi la derfor til prisene på lader (3kroner) og ett Ah.


Vi tester muttertrekkere på batteri. Når nye dekk skal på er det et meget godt alternativ å gjøre det selv.

Men da må du ha godt og morsomt verktøy. Leveres eks batteri og lader. Inngår i Meec Multiseries;. Muttertrekker BIW180M V -Inkl. Har Ryobi skrumaskin og muttertrekker.


Sju muttertrekkere i test. Hjulboltene ble på forhånd strammet til med momentnøkkel med 1Nm før vi testet hver muttertrekker. Test av batteridriller til under 3. Vi prøvde å bore nok hull til å se hva som skjer når spenningen på batteriet får sunket litt fra. Har en ikke så alt for dyr muttertrekker som går på batteri. Gjorde en liten test og den greide å løsne ca.


Finn best i test muttertrekker. Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Sammenlign pris på muttertrekker og slagtrekker.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Og vil en muttertrekker kunne måle seg med en. Min gamle snap-on, som forøvrig aldri ble gammel, var nok den beste jeg har brukt. Desverre døde både batterier og muttertrekker etter mindre enn ett år,.


Er jo rart at den fra Biltema har kommet såpass greit ut i test hvis det er ubrukelig. Jeg kjøpte stanley kompressor med muttertrekker på jula,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg