onsdag 22. juli 2015

Tannstenger

Vi freser tannstenger på en CNC-tannstangsfreser. Den største diameteren vi kan fortanne i en oppspenning er 3. This website uses cookies to improve the user experience. By using our website you approve to our policy for cookies.


Vi lagerfører flere varianter i stål, på eget lager i Oslo og på hovelagret i Sverige. Aluflex tilbyr hele Atlantas tannstangprogram med tannhjul og gir.

Atlanta tilbyr et av verdens største tannstangprogram I programmet finnes noe for alle bevegelser. Lenco tannstenger og servopumper leveres av Rego Autoparts i England. Rego reproduserer orginale produkter, og er den fremste produsent på sitt område i Europa. Gule Sider er den lokale søkemotoren. Tannstenger - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. I moderne teknikk brukes tannstenger som maskinelementer, funksjonen er her å overføre en dreiebevegelse til en lineær bevegelse. Motstykket er her et tannhjul.


Husk å lese betingelser du blir spurt om på slutten av orderen i handlevognen,der opplyses bla.

Film Tannstangdrift Fast line fra Atlanta. Film Montering av tannhjul på girkasse. Vi har derfor besluttet å utvide med.


Tannstangbane er en jernbane med så store stigninger at friksjonen mellom stålhjul og skinner ikke er tilstrekkelig til å hindre hjulspinn. Oslo, og leverer girsystemer og komponenter til industrien. Tannremmer og skiver Tannremmskiver med fast nav. Sylindriske eller koniske tannhjul. Mangler dere koniske tannhjul i et.


ZF - Styresystember, servo pumper og tannstenger. Samt lagerplass for karosserideler 05. Lagerplass for smådeler Lagerheisen er meter høy. Viser side av Her kan du søke i produktlisten:. Forrige side Neste side.


Lenke til innlegg Del på andre sider. Jeg har nå hatt tannstenger på min bil. Først røk den som jeg kjøpte bilen med.


Det er spesielt for smøring av åpne tannhjul på store ankervinsjer og tannstenger i oppjekkingssystemer Klüber Lubrication har. De har en stille gange og selvhemmende konstruksjon.

Eksempler på bruk av disse kan være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg