onsdag 1. juli 2015

Metallsøker

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Norges største utvalg metalldetektorer og tilbehør. Scope, Golden Mask, Tesoro mm. Rask levering og de beste merkene til priser som passer deg. Søkere til profesjonelle og hobbybruk.


Foreningen for alle som er seriøse med metallsøker og metalldetektor i Norge.

X-Terra 7er en fantastisk god all round metallsøker som er rimelig og meget enkel å bruke. Toppmodellen i Minelabs populære X-Terra serie. Fisher metallsøker e er verdens eldste metallsøker merke.


Jeg har mer enn femti års erfaring med metallsøking og jeg har svært mange metallsøker oppdrag for fylkeskommuner, museer, politi osv – over hele Sør-Norge. Metalldetektor for de som vil ha det beste! Anvendelig metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar følsomhet og dessuten volum og regulering for å velge bort visse metalltyper.


Drives av seks AA-batterier. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Whites i Norge overtatt av Metallsoker.

Har du en metallsøker , metallsøkerutstyr eller andre ting relatert til denne hobbien, som du ønsker å bli kvitt. Eller kansje det er noe du trenger? En meget enkel og betjeningsvennlig metalldetektor med kun en knapp. Med kun en knapp er det bare å skru den på, og dreie startknappen videre til ønsket. Nå kan du skaffe deg en denne.


Med denne får du flotte metallsøker -turer ut, til en rimelig pris. Passer best for voksne og ungdom. Denne detektoren har forskjellige søkemoduser. Hvilken metalldetektor bør jeg velge?


Hobbyer: Har lenge hatt veldig lyst å prøve metallsøking som hobby, men siden jeg er nybegynner er jeg usikker. På denne siden finner du funn som er gjort med metallsøker i Norge. Siden oppdateres regelmessig av Flickr gruppen Norwegian. Bruk ikke metallsøker på fredet grunn. Sett deg inn i bestemmelsene i Lov om kulturminner.


Meld fra om funn av mulig arkeologisk interesse til. Metallsøking blir mer og mer populært i store deler av Europa og USA. Teknologien og prisen på en metallsøker gjør at den vanlige mann i gata har råd og.


Bare det å bli nominert sammen med en metallsøker som Carl Andre er en ære.

Mannen har mange og tretti års erfaring med metallsøking. Begynte som metallsøker , startet antikkforrenting og derreter Rust Relic Recovery,. Privat bruk av metallsøker har økt mye de. Ha derfor et bevisst forhold til bruk av metallsøker , og sett deg inn i det som skjer. Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller betenkeligheter.


En metallsøker består i prinsippet av en radiosender og radiomottager med hver sin sirkulære antenne i søkehodet. Et radiosignal konsentreres ned i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg