fredag 31. juli 2015

Tjep krampepistol

Beste Priser Med Handlesmart! Vårt store utvalg av krampepistoler, gjør det lett å finne en, som passer for nettopp dine behov. Gassdreven krampepistol for festning av trådhegn mm. Perfekt til de krevende oppgaver, helt uten kompressor og slange. Pistolen er kjennetegnet ved en god balanse og.


Gass krampepistol for både PQ- og PZ-stifter.

Leveres i plastkoffert med oppladbare batterier og lader. Brukervennlig krampepistol – velegnet til brandsikringstrå mange gulvtyper og fermacell plater. Krampepistol med fokus på ergonomi for å festne lister, plater, rammer m. Helårsgass for TJEP FS-krampepistol og spikerpistol. Med TJEP helårsgass kan du arbeide vidt med din. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.

TJEP er navnet på Danmarks største produktprogram inden for befæstelsesværktøj. Et komplet program af sømpistoler, tromlesømpistoler, dykkerpistoler og. Helårs gasspatron til TJEP FS-krampepistol med gass til ca. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


Perfect for the demanding tasks, and no need for compressors and hoses. The stapler is well-balanced and. Eller vil det bare klippe nettingen. Har også sett på auto hammers, men sliter litt med å finne den norske oversettingen.


System produsent av stifter og verktöy av höy standard og kvalitet. Find information om både aktuelle og udgåede produkter. Produktoversigt over Klammepistoler. Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Sterk og smidig klammerpistol for montering av hardere platematerialer, som MDF-plater og sponplater. Soknedal Innkjøpslag har et variert utvalg i vår butikk, alt fra dagligvarer, utstyr til dyr og utsyr til hus og hage. Kompakt og handy klammepistol til mange gulvtyper og plader, brandsikringstråd mv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg