fredag 17. juli 2015

Fastnøkkelsett

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Industriverktøy Norge as - IDG-Tools fastnøkler i Sv. Fastnøkkelsett åpen, dobbel, KORT. Chrome-Vanadium stål, 6-mm, alle str uten mm. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Settet består av fastnøkler med skrumuligheter på begge sider. Akkurat nå tilbyr vi kanskje markedets billigste fraktpriser. FASTNØKKELSETT EKSTRA LANGE. Med 12-kantet Convex Drive 15° vinkel for beste tilkommelighet.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Handle Nøkkelsett på Bole. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk. Beskrivelse Kjøp denne og legg den i verktøykassen på maskinen din!


Her har du et komplett sett med fastnøkler som inneholder tilsammen nøkkler. Artnr Antall nøkler Dimensjoner Vekt NOBB EAN Pris pr. Bahco ringskrallenøkler i sett med skrallefunksjon i ringen og med omskifter for hurtig endring av høyre og venstre omløp.


Skralle med tenner og Dynamic-Drive. Profesjonell kvalitet og funksjonalitet. Reversible kombinasjonsnøkler med skrallefunksjon i ringnøkkelen. Praktisk sett med både lange og korte nøkler. Inkluderer standard fastnøkler samt korte fastnøkler.


Verktøysett som består av fastnøkler i ulike størrelser. Hvis har ikke bilde da SOLGT! Bits og pipesett med skralle i deler. En nødvendighet for reparasjon av bil, pc, elektronikk, med mer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Om du trenger en fastnøkkel eller et fastnøkkelsett , har vi et bredt utvalg til forskjellige mutterdimensjoner, i ulike prisklasser. Stramme eller løsne muttere og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg