mandag 18. april 2016

Biltema poleringsmaskin

Knallbra polerinsmaskin til hjemmebruk. Noen som har erfaring med den? Er jo billig, og kanskje god nok til enkle jobber? Står desverre ikke noe om den har.


Helt fersk på dette med bilpleie og på dette forumet, og er derfor ikke helt med på alle begreper og forkortelser som brukes så dere får unnskylde mitt inn. Maskinen har nesten tre ganger så høy effekt (3watt) som Turtle.

Den fungerade utmärkts som. CARWISE POLERINGSMASKIN 1MM. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Biltemas är lite högljudd och vibrerar en del. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna.


Jeg ser for meg å ønske meg ny poleringsmaskin til båten. Størrelse polerhette: 1mm. Med regulerbar hastighet og justerbart håndtak.

Flex XFE 7-Oscillerende poleringsmaskin. I denne videoen demonstrerer bilpleiekongen hvordan du bruker poleringsmaskin på riktig måte. Til deg som skal polere bil eller båt. Det justerbare støttehåndtaket gjør det enklere å finne en god arbeidsstilling. Leveres med poleringsskive og lammeullshette.


Hvilken poleringsmaskin bør vi kjøpe? Bil: Er det noen som har brukt ulike poleringsmaskinen? Vi lurer på å skaffe oss en til maks kr 800. Vurderer personlig å prøve denne da den ligger på 5snille kroner, noe som er.


Liten kompakt poleringsmaskin for utbedring av små lakkfeil. Kan også benyttes til polering av lykter etc. Polerer gulvet skinnende blankt. Kärcher poleringsmaskin er enkel å håndtere, og rengjør alle typer harde gulv, som f. Et perfekt verktøy for å polere bilen, campingvognen, båten mm.


Elektronisk poleringsmaskin med 180mm rondell. Hos Europris finner du alt for å holde bilen blank og ren. Vi tilbyr avfetting, bilshampo, og poleringsprodukter.

Jeg og svoger har gått til innkjøp av elektrisk poleringsmaskin. Vi har frem til nå sverget til håndkraft, men.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg