fredag 1. april 2016

Motor til vindusviskere

Finn motor til vindusviskere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vindusvisker billigere her!


Ikke gå glipp av Rabatt.

Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Du bytter vindusviskerne selv i løpet av noen minutter, og verktøy er som regel ikke nødvendig. Men hvilke viskerblader skal du kjøpe?


Monteringsplate til Wmotorer. Fraktpris til bedrift er 1kr inkl toll, eksl mva. Rabatten gjelder ved kjøp for minst 5kr. Vi har sjekket prisene på vindusviskere til en standard Volkswagen Passat stv.


I mer enn en mannsalder har vi vært stolt leverandør av båtutstyr til norsk. Viskermotor til båt, liten eller stor, vi har det.

Kraftige viskermotorer fra TMC. Lette litt, men fant ikke noe særlig info på dette? Titter litt etter nye viskere, tenkte jeg skulle bytte til sånne fjonge flatblades. Master- motoren må fungere for at slave- motoren skal gjøre det.


Jeg vet ikke om det er tilfelle på Passat. Trenger sårt nye vindusviskere , og de som står på bilen nå slår og bråker for hvert visk. Sørg for å ha en frontrute, vindusviskere og lyskomponenter på bilen din som fungerer optimalt.


Dette er den tradisjonelle typen på kroker. Les mer om vårt originale utstyr og hvorfor det hjelper deg på veien. Pussevinkelen er innstilt på 110°, men den kan justeres til 83°,.


Champion vindusvisker høyre foran Subaru. Viskerblader plasser til vinduets glass og fungerer. Alle slitedeler til din vare-og bobil. Viskerarmsystem med motor til alle Ducato modeller. FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr.


Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Vi fører kun beste kvalitet vindusviskere fra BOSCH for god sikt og lang levetid.

Mange bruker vinduspusserne til å fjerne tung snø om vinteren f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg