fredag 29. april 2016

Potetsetter

En potetsetter er et redskap som brukes for å grave settepoteter ned i jorda. Potetsetteren monteres bak på en traktor. Grimme potetsettere fra Grimme representerer det ypperste innen setteteknikk. Beltesystemet gjør denne potetsetteren til en unik maskin med meget høy nøyaktighet både i sette­dybde og setteavstand.


Vi har nå potetsetter til salgs fra Finn.

Begynner å bli slitt, mest rust ved gjødselaggregatene. Unsubscribe from johnwandersonagain? I tillegg har vi en del underleveranse til industrien og andre firma. Er det noen som vet om gode potetsettere til mandelpotet?


Kjenner ikke tilstand på maskinen da den fulgte gården. Det var Oskar Bergsaune på g. Struktural, verdens raskeste potetsetter !

LENA POTETLINJE MASKIN Produkter valgtAS fra øverste hylle. Lindberg har et stort utvalg av utstyr, tilbehør og maskiner til jordbruk og privat bruk. Bestill online i dag og få en rask, billig og god løsning direkte hjem. Hvorden ser jeg at potetene er klare til å bli tatt opp? Hvis de blir stående noe utover høsten, kan noe galt skje med de?


Add to folder Created with Sketch. Remove from folder Order images Created. Norske redskapsprodusenter has 3members.


Denne gruppa skal hjelpe oss med å huske på de norske redskapsprodusentene. Sigurd Jarl Berge-Fidjeland. Noen lever i beste velgående,. Potetopptakar er ei jordbruksmaskin som vert nytta for å hausta potet.


Dei fyrste potetopptakarane vartt dregne av hestar, men moderne opptakarar er traktorreiskap. Treverket Er råttent og den har stått noen år. Bilde kommer, virka ikke fra tlf.

Liste på alt potetsetter Fra Gadyet. POTETSETTER med gjødselspreder og flerradskultivator. Valtra forhandleroversikt. Underhaug Spare parts list Utgave: Issue: Dato: Date: Ref. Kjøl- og ventilasjonsanlegg.


Her får du Valtra i Norge. Multi-Serveren fra Agro Vent i Holland sikrer at høy verdi avling i lagring kommer ut den samme kvaliteten som den var i lagring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg