onsdag 4. mai 2016

Batteridrevet lyslenke

Sjekk ut batteridrevet lyslenke. IKEA - SÄRDAL, LED- lyslenke med lys, , Du kan personliggjøre belysningen for å matche sesongen eller din stil. Enkel å plassere hvor du vil. Batteridrevet lysslynge med fjær.


Ledningslengde: m Kjøp på nett Huskeliste. Den drives av 3AA batterier som ser ut til å.

Kjøp lyslenke i nettbutikk batteridrevet og vanlig. Du kjenner kanskje Irislights lysslynger? En slynge med eller baller av. Skal du pynte opp til fest?


Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Bruk batteridrevet når strømuttaket er langt unna. Slynger og dekor på batteri kommer i mange ulike farger i tillegg til mer nøytrale varianter.


Slyngen kan brukes både innen- og utendørs og har tidsurfunksjon.

Dette er en billig batteridrevet lysslynge som både kan brukes som tilleggsbelysning på juletreet, som en dekorasjon i seg selv og til å lyse opp f. LED - lyslenke med dekorative hjerter i metall, lyspunkter. Stemningsfull dekorasjon, som passer alle rom. Startset lyslenker LED-pærer.


Lyslenken er batteridrevet ( X AA), batte. Umbrella - flerfarget LED- lyslenke , batteridrevet. Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Skap et koselig og personlig hjem! Treverk er et materiale som aldri går av moten og denne slyngen med utskjærte stjerner i ulike størrelser og. Lyskildene har en levetid opp mot.


IPfor innendørsbruk, batteridrevet. Diameter per hjerte er cm. Utstyrt med strømbryter som kan bytte mellom forskjellige lyseffekter. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg