torsdag 19. mai 2016

Musefeller jula

Fjern mus, rotter og insekter nå. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Svært effektiv og hygienisk felle med langtidsvirkende middel. Døde mus er enkle å fjerne, og det innebygde middelet gjør at fellen er effektiv over lang tid. Du kan finne manualen til din Jula Musefelle nedenfor. Men så fikk jeg nyss om at Jula selger humane musefeller. Finner du ikke din modell?


Så jeg får min ene bror til å kjøpe med dette på en julegavehandletur. I praksis har vi plantet tradisjonelle musefeller utallige steder uten å fange de små rakkerne. Ja, enkelte ganger har de til og med klart å fjerne. Nå som kulda har rukket å gjøre inntog kommer også musene krypene inn til varmen i hus og hjem. Se her hvilke musefeller musa foretrekker.


Produkter til sikring av hus mot skadedyr. Det kan være lurt å gjøre noen forebyggende tiltak om du tidligere har vært plaget av skadedyr, eller noen i nærheten. Verden er full av musefeller - som henger, kveler, klemmer, drukner eller griller den stakkars musa. Victor elektroniske musefeller , rottefeller og skadedyrjagere mot mus i huset.


En elektrisk musefelle eller rottefelle dreper gnagerne humant på sekunder. Slagfelle med verdenspatent. Den er unik ved at musen må stå med begge forben foran åtet og løfte på lokket før den løser ut. Avliver umiddelbart med enorm. Plastmusefelle med langtidsvirkende åte.


Eller foringsmaskin som det burde hete. Det finnes visstnok ingen dyr i verden som gjør større skade enn musene. Vi har testet hvilke musefeller som er best.


Jeg kjøpte bøtte og bøttefelle på Jula , med intensjonen om å fange. Ved hjelp av en plastflaske, kan du enkelt lage en musefelle. Den er human og du kan bare slippe ut musen uten.


Kjøp deg ei 10liters bøtte på butikken. Lag et høl øverst i bøtten på hver siden om du skjønner, slik at du kan stikke en pinne inn der. Rapp musefeller i tre, og Rappfeller. Fangsten fjernes uten berøring.


Fella er blitt enklere enn gift og gir full kontroll med fangsten! Safe PROFF med Quick Snapp musefeller. Til profesjonell utvendig bekjempelse av mus uten bruk av gift.


Stasjonen har et bra låssystem og kommer ferdig merket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg