tirsdag 3. mai 2016

Jernia skruer

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Rask levering og super service!


Aegner seg ikke for montering i hardt tre ved bruk av skruer med stor lengde.

Syrefaste skrue med panhode og pozi spor fra Arvid Nilsson for innendørs bruk i rom med fuktighet. Valg av skrue bør avgjøres ut ifra hvilket materiale du skal feste i. Vi har et bredt utvalg skruer , alt fra gipsskruer og betongskruer, til treskruer og terasseskruer. ICRAFT SKRUESETT FOR MUR 1DELER Sett med festemidler til mur. Vinkelskrue 5x 40mm x10stk Øyeskrue 5x 40mm x10stk.


Bestill hjemlevering eller med MyPack. MAXBO har et bredt sortiment når det gjelder jernvare, spiker, skruer og beslag. Kjøp på nett eller i butikk.

Zachariassen Jernvare AS har antakelig landets beste sortiment av skruer i butikken. Hos oss finner du de rare skruene - som tommeskruer, skruer til gamle tak- og. I tillegg har vi et stort utvalg av festemidler, lås og beslag. Alt du må vite om skruer , anker og kroker.


Sammenlign tilbud på Arvid nilsson skruer i kategorien Jernvarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger. Spiker, skruer og festemidler Stiger og gardintrapper Trykkluft-verktøy og tilbehør Garasje og bod Garasje og bod Garasje og bod. Jernia – Din faghandel på Tananger. Din nettbutikk for byggevarer og håndverktøy av.


Oppussingen starter hos oss. Her finner du maling og verktøy, spiker, skruer , alt fra kjente kvalitetsleverandører. IKEA - FIXA, 260-delers skrue- og pluggsett, Skruene er laget av galvanisert stål som beskytter mot korrosjon. Når det ikke er flere skruer og plugger.


Skal feste en del ting i en plastbåt. Har tidligere kjøpt ordinære syrefaste skruer på den lokale jernia butikken, men syns ikke disse sitter så godt. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


For store skruer kan sprenge ut pluggen eller være vanskelig å få inn, mens for små skruer ikke vil ekspandere pluggen tilstrek- kelig,.

Han anbefaler skruer til det meste. Skruer er alltid det beste for å holde ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg