tirsdag 17. mai 2016

Skrustikke jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kvalitetsverktøy for proffer. Skrustikker og tvinger for ditt behov. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Et skrustikke bruker du når du skal kappe, bore eller bare holde noe fast.


Enhåndstvinge Enhåndsbetjent for både klem sammen og press fra hverandre Velg varianter. Leveres med sirkelsagbla støvpose, skrustikke og nøkkel. Brockhaus-Heuer - Verdens beste skrustikke ? Klikk på knappen Last ned artikkel og få artikkelen i høy oppløsning. Dette er en smaksprøve på artikkelen i lav oppløsning. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy.


Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Professionell skrustikke med innebygget rørklemme til bruk i montørbransjen. Ser Jula har en type som ser ganske kjekk ut,. Den skal holde fast, den ska kunne tåle at du slår på den, den skal dreie uten slark. Så langt gir det nesten seg selv når du leter etter en god skrustikke til.


Markedets beste skrustikke , meget solid og i Tysk kvalitet. Kjeft for klemming av rør på alle skrustikker. Sjekk priser på skrustikke. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp skrustikke billig i nettbutikkene.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg