mandag 23. mai 2016

Ventilasjonsrør 125mm

Trenger du ventilasjonsanlegg? Legg inn anbud gratis hos oss! Hos Byggmax finner du både ventiler, ventilasjonsrør , baderomsvifte og mange flere produkter til svært gode priser. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Hos oss finner du et bredt utvalg av ventilasjons produkter. Ventiler, kanaler, baderomsvifter. Kom til byggmakker for å handle inn til ventilasjonsanlegget. Velg butikk for lagerstatus. God ventilasjon er viktig for alle bygg slik at inneklimaet blir sunt.


MAXBO tilbyr en rekke forskjellige ventilasjonsprodukter, blant annet ventiler. Disse bremser luften veldig mye, da de er ruglete inni.

Makitech AS selger ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon og leverer komplette pakker for balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Vi produserer og selger det meste innen ventilasjonsutstyr. Får ikke plass til 125mm hvis jeg skal bygge det inn i bad vegg. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke maxbo.


Flexit sine produkter bidrar til ren og frisk luft innendørs. Produktene er utviklet for nordiske forhold. Filter, sentralstøvsuger, avtrekksvifter, kjøkkenhetter, ventiler, kanaler og slanger.


En spesialløsning for tetting rundt soil og ventilasjonsrør i undertaket. Mansjetten består av en elastisk dobbeltflens med en selvklebende. Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon. När ni behöver ventilationsrör, spirorör eller spiralrör så hittar ni ett bra utbud här.


Stille baderomsvifte med svært lavt energiforbruk. Har også diverse skøytemuffer og bend som medfølger.

To ventilasjonsrør som er kappet litt. Välj butik för lagerstatus. Leveres med gummipakning rundt toppen, for enkel viderekobling med 125mm ventilasjonsrør , og tett lokk slik at brønnen kan avsluttes rett over gulv om ønskelig.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg