fredag 17. februar 2017

Borhammer bensin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Beste Priser Med Handlesmart!

Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Med 4-takts motor får du lavere bensinforbruk, mindre vibrasjoner, lavere lydnivå, mindre utslipp. Leveres med bærestropp, pluggnøkkel og et lite verktøysett.


Vekt 10-kg Borekapasitet opp til 38. Kraftig bensindreven borhammer for både bor og meisel jobber. Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer.


En avbalansert og gjennomtenkt maskin gjør dette til et fornuftig valg hvor du ikke har tilgang til.

Lite Honda støm agregat 2og volt til og bære me som vist på bilder. Søk etter borhammer bensin på Kelkoo. Første bensindrevne borhammer med elektronisk drivstoffinnsprøyting. Er denne prisen for lav for å få en skikkelig borhammer.


En borhammer er nesten uunnværlig hvis du skal jobbe med betong. Vi har testet batteridrevne borhammere. Jeg har en kraftig Makita borhammer , og da jeg skulle bore noen hull i fjellet hjemme,.


Vi hjelper deg å velge blant 2varer. Sammenlign pris på borhammer og meiselhammer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. For meisling og hammerboring. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Atlas Copco RH 658L er en kraftig luftdreven borhammer som benyttes der det stilles store krav til boring av dype hull. Boremaskiner, borhammer og kombihammer. UCO leier ut borhammere og kombihammere som brukes til boring av hull i harde materialer, for innsetting av plugger, skruer.


Benzin Bohrhammer 4Takt Modell C40. Pigg- og borhammer – kg – bor inntil Ø-52mm – 1-fas: 512.

Egnet for boring og meisling i fjell og betong. Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk. Bruk for all del ikke bensin til å antenne med!


Råttent fjell ala skifer kan du like gjerne pigge vekk med en kraftig borhammer og spett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg