torsdag 2. februar 2017

Bytte motor audi a4

De fant ut at oljepumpen og turboen hadde gått og anbefalte meg å bytte motor fordi denne muligens har gått også. Har vært hos Mekonomen for å feilsøke min BMW 3Esom har gått 139. Motoren har vært plaget med.


MÅ BYTTE MOTOR Og et pristilbud for. TFSI så er det bytte av stempler og stempelringer som.

Jeg opplevde det samme på min AAvant. Audi Abensin 1hk tfsi. Vi leverer også motordeler til både bil. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du er usikker eller har spørsmål når du skal bytte.


Vi tilbyr bytte motor til en attraktiv pris med en garanti på arbeidet og byttemotor. Ikke gå glipp av Rabatt. Og om det er noe annet på bilen som må.

Hvordan montere ny resirk ventil på 1. Når den er kald starter den perfekt, uten. Coiler er en enkekt kjapp sak å bytte dersom det skulle inntreffe og heller ikke dyrt. Lær mer om de ulike motorene.


Har tenkt å skaffe nye komponenthøyttalere fremme. Har dere tips til et bra sett som passer i eksisterende feste. Replacing electrical motor. Vanskelighetsgrad: Enkelt.


Verktøy: mm fastnøkkel, Vannpumpetang. Handle Viskermotor , vindusviskermotor opptil – LAVERE PRIS og HURTIG. Her er en liste over nogle af de motorer vi kan tilbyde til audi , der er tale om både nye,. TDI, tverrstilt motor - Duration: minutes, seconds. Er det enkelt å bytte termostat selv,.


Generell diskusjon: Heisann! Jeg har problemer med å få varme i kupeén, noe som.

Rabatten gjelder ved kjøp for minst 5kr. Vår nettbutikk tilbyr en rekke auto deler for AUDI. Free shipping on selected items.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg