torsdag 2. februar 2017

Elektro kontakten

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Under vises et utdrag av pågående og ferdigstilte prosjekter: Begbyåsen Leilighetsbygg leiligheter.


Leter du etter en elektriker i Oslo?

Elektro-Kontakten AS fra Skulleru Oslo. Vi er sertifisert av DNV for Elkontroll. NELFO - Er vår bransjeforening som vi er medlem av. Ved å bruke elektroinstallatører som er medlem av NELFO.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret.

Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. Eller kontakt oss via vårt kontaktskjema her. Ved hasteoppdrag utenom ordinær arbeidstid.


Norsk Gallup gjennomfører undersøkelsen for oss og et. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Inspirasjonskatalog Hva slags brytere, dimmere og annet materiell har du lyst på?


Her kan du se gjennom utvalget av former, farger og funksjoner. ELEKTRISKE FEILFIKSER DU SELVAv Ingvar JohnsenVHF-radioen går sjelden i stykker når båten ligger fortøyd i nærheten av en telefonkiosk. Velkommen til våre nettsider. Våre åpningstider er mandag - fredag 08. Ta kontakt på telefon, epost eller bestill service via.


Din elektriker på Vinstra. Vi leverer komplette installasjoner i nybygg, service på eksisterende bygg, samt regelmessige kontroller av elektriske anlegg i alle typer næringsbygg. Lad elbilen på en trygg måte!

Med en lader fastmontert på veggen og en kontakt som er laget for å tåle høy belastning over ti gir dette. Vi tilbyr også brannforebyggende elkontroll av boliger. Våre servicemontører er utstyrt med servicebiler og moderne utstyr, samt alt av verktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg