onsdag 8. februar 2017

Rensemaskin

Vi har stor kompetanse på miljøvennlig rensing av varme og kjølekretser. Råder du over en rensemaskin allerede kan vi tilby vedlikehol ettersyn og deler til langt de fleste maskintypene. En rensemaskin fra oss gir deg de beste kortene.


Rensemaskin som gir svært mye for pengene! Foma Mimo rensemaskin FOMA Mimo er en smidig og praktisk maskin som passer i alle hjem. Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til Tepperent i Paradiskrysset.


Foma støvsugerkit til Mimo og Combivac rensemaskin. Foma Mimo er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre arbeidsoppgaver. Den er ypperlig for rensing av tepper, møbler og bilseter. Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon for små og mellomstore flater som tepper og møbler.


For profesjonelt renhold og private husholdninger. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Her har jeg hatt Foma Mimo en god stun og den har nok betalt seg noen ganger mht søl i sofa eller på tepper inne i huset. Ordene slapp av det ordner jeg med Mimo. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna.


Noen som har noen tips til en god rensemaskin til bil? Har tittet på foma, Karcher og Nilfisk. IPC Mimo er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre arbeidsoppgaver. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. Velkommen til Kärcher Norge.


Leveres komplett med Ømm spiraler og verktøy. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Maskinen er rask å klargjøre til bruk, og er.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Den er ideell til rengjøring av tepper, tekstiler,møbler, bilseter m. Foma Combivac er en smidig og praktisk rensemaskin som passer til mindre og mellom store arbeidsoppgaver. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg