tirsdag 28. februar 2017

Festool slipemaskin

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sag, slipe- og fresemaskiner, støvsugere, blandeverktøy og batteridriller. Se hele utvalget på motek. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.


Noen har også to eller tre fordi de er så opptatt av at.

Ved bruk av filmslipeskiver unngås taggete kanter, og dermed Sliper du mye lenger med denne typen slipeskive. Solid roterende slipemaskin til sliping, børsting o. Perfekt for sliping av tak og vegger, til fjerning av sparkel, tapet, gulvbelegg eller tepperester. FESTOOL PLANEX LHS 2EQ. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Festool Rotex RO1FEQ-Plus.


Rask levering og super service!

Skal du pusse opp hjemme eller trenger leie av utstyr til ditt firma, kontakt oss! En lett og brukervennlig slipemaskin egnet for sliping av kanter eller små flater. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter.


Fjerner enkelt rester av lim, maling og lakk. Den er rask å komme i gang med og enkel i bruk. Fjerning av puss, maling, grader på betong, flislim, epoxy etc.


Ideel til forskjellige saneringarbeider, både ute og. En slipemaskin som kun roterer er effektiv, men du vil slite med å få en strøken overflate. En maskin som kun vibrerer gir et pent resultat,.


Multimasteren er helt rå å slipe på små flater og med profilslipesettet gjør den deg til en pussegud. Vi leverer kvalitetsgulv og byggevarer til hele Norge. Finn de beste prisene på nettet. God service og fantastisk utvalg med rask levering.


Trykk for å vise mer 7KR per dag. Perioderabatt er tilgjengelig. Pent brukt slipemaskin til sliping av sparkel, fjerning av tapet-, gulvbelegg- og tepperester.

Slipemaskin festool - planex lhs 2ip eq. Fleksibel slipemaskin for overflatebehandling, strukturpussing og fjerning av rust. Kan utstyres med en rekke ulike børster som du finner info om HER.


Sammen med en industristøvsuger oppnår man en støvfri sliping.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg