onsdag 27. juni 2018

Flex slipemaskin

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Det blir relativt mange mmed. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.

Er denne bra og noen som vet hva den koster og hvem som selger? Kjøp den kjente Flex Giraffe slipemaskin på Carls. Sammenlign priser på Flex Tools WSE Slipemaskin.


Det er en allsidig slipemaskin for både aggressiv sliping og overflatebehandling av betong, naturstein og terrazzo. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak. Et solid mobilt Flex stativ for Giraff med plass til støvsuger.


Finn de beste prisene på nettet.

Liten og letthåndterlig slipemaskin med stor slipeeffekt. Praktisk maskin for steder hvor det er vanskelig å komme til. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Vi kan tilby alle typer skilt, messeutstyr, bildekor. Roterende slipemaskin til korrigering av lakk Flex PE 14-2-1gjør lakkrensen og korrigeringsjobbben lett som bare det! Lettere i vekt, og med sitt ergonomiske. Kun med Flex gedu få full kontroll over slipearbeid ved sliping av vegger og tak.


Flex slipemaskin for støvfri og rask sliping av tak og vegger, finner du hos Utleiesenteret. Se vår nettside for ytterligere spesifikasjoner om produktet! Med utnyttbart hode til å slipe hjørner.


Støvsuger følger ikke med. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Riktig utstyr er halve jobben!


Velger du Flexleie vil du til enhver tid ha tilgang til en moderne og oppdatert maskinpark.

Nærhet til markedet betyr kortere vei for. Flex gir musklene og leddene dine næringen de trenger for å holde seg myke og friske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg