tirsdag 26. juni 2018

Teleskopskaft

Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Søk grensaks med teleskopskaft. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kjøp online eller ring oss for personlig service! GARDENA Combisystem teleskopskaft er perfekt til enkelt arbeid i opptil meters høyde.

Takket være hurtigkoblingen kan teleskopskaftet enkelt forlenges i trinn på. Søk etter teleskopskaft på Kelkoo. Sammenlign tilbud på teleskopskaft fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Teleskop som kan forlenges i flere led inkludert med konus for vinduspusser utstyr.


Kompatibel med alle de vanligste typer vindusnaler og forvaskere i markedet. FISKARS TAKRENNERENSER QUIKFIT MED TELESKOPSKAFT QuikFit Takrennerenser er et unikt produkt for rensing av alle typer takrenner. Har både børste og skrape, som kan.


Spesielt beregnet for “høye oppgaver”, med stor rekkevidde.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Testvinneren fra Grouw har teleskopskaft som kan dras ut til 1cm. Kompletter gjerne med bunnhåv.


Teleskopskaft til rennende vann Cleansystem - Gardena Med dette skaftet er det nå. Lenden justeres med et enkelt håndgrep. Spesialdesignet for å rekke de vanskelige oppgavene høyt oppe.


Skaft i aluminium gir lett vekt. Justerbar lengde: 2- 4cm. Spesialutformet håndtak som gir et behagelig grep samt et ekstra langt midtgrep med bølgete grep for optimal.


Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft. Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde på hele m. En maskin som er ideell for.


Produktinformasjon Solid gulvmopp med teleskopskaft fra Maria. Egnet for rengjøring av vegger og gulv i baderom og andre våtrom, også egnet for terrassebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg