torsdag 7. juni 2018

Hultafors kløyveøks

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Fant ingen resultater for søket. Prøv å utvide søket ved å fjerne søkebegrensninger, fjerne spørretermer eller ved å forsøke med andre søketermer. Sandblåst og klarlakkert smidd hode.


Vår kraftigste og tyngste kløyvøks. Med herdet slagflate i nakken kan den også brukes som slegge. Denne siden bruker cookies.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Ei tyngre kløyveøks til kraftigere bruk. En tyngre kløyvøks egnet til kraftigere bruk. En kløyvøks til de tyngre oppgavene, som kløyving av tømmer og tre.


Hodets utforming sammen med den svakt konvekse slipingen gjør at hodet kløyver treet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Den er laget med sandblåst og klarlakkert hode og herdet slagflate i nakken, som gjør at den også kan brukes som slegge. Ei kløyveøks til de tyngre oppgavene, som kløyving av tømmer og tre. Den har herdet slagflate i nakken og kan derfor brukes som slegge.


Et dårlig eller skadet skaft utgjør en sikkerhetsrisiko. Hultafors Kløyveøks Hult - cm. Dersom øksehodet fortsatt er i god stand kan du. Gränsfors Dubbeleggad 89cm. Det er kun et fåtall produsenter i verden som kan utføre denne type håndverk.


De har blitt produsert på samme tradisjonelle. En kraftig øks som gjør det enklere å kløyve kraftigere ved. En god kløyveøks kan konkurrere med en vedkløyver om du gjør det på denne måten. Etterpå stabler du veden i dette vedskjulet som du snekrer selv. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Skaft med både tre- og metallkile. Sjekk priser på hultafors øks. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp hultafors øks billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg