onsdag 20. juni 2018

Hengsler til dør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. Du finner alle beslag, hengsler og hyller du trenger for å montere det nye kjøkkenet, badet eller garderoben. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av kraftige hengsler i høy kvalitet.


Hengsler 1g til dør – stk.

Noen er orginale, andre er ny- orginale produsert spesielt for oss. Men har du venstre- eller høyrehengslet dør ? Kom til oss i Tingvoll Dør og Vindu med en plantegning eller skisse, og fortell oss hva du ønsker. Dersom du ønsker en ny dør , men ikke vet akkurat hva du ser. Les om vilkårene i garantiheftet.


Døren kan monteres med åpningen mot venstre eller høyre. Velg rett tilbehør til din innerdør fra Swedoor, som dørvrider, karm, SmartClose, terskel og hengsler. Har du en dør som skal åpnes nedenfra og opp?

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ved å logge deg inn får du tilgang til dine tidligere ordre, og trenger heller ikke å fylle inn dine opplysninger ved hvert kjøp. Velg byggevarehus for å se riktig lagerstatus og pris. Besøk våre nettsider her og finn din dør.


Nå løsnes din gamle dør og du kan enkelt stte. Når døra i mahogniskapet inne i stua har svingt trofast på to helt enkle små hengsler i hundre år,. Men så ser vi etter en gang til ,. PS – vi har laget en dør til i låven etter metoden vi brukte forrige gang, og det ble også helt fint. Kunne tenkt meg å bruke Småbrukerens metode en gang,.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. PINET er vår franske produsent av alle typer hengsler til industrielle produkter. Stabelhengsel til dør fra Tinn.


Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Hos Nettoparts finner du et bredt utvalg av hengsler til kjøleskap. Vi har rask levering av hengsler til kjøleskap fra eget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg