onsdag 10. desember 2014

Anleggsspade

Denne anleggspaden er den originale norske anleggspaden. En stor spade til graving av grøfter og tyngre jobber. Helpresset modell i herdet kvalitetstål.


FISKARS ANLEGGSSPADE CLASSIC Stor og solid spade til graving av grøfter og andre tyngre jobber. Fiskars-spaden er en sveiset modell med forsterket bla hvor innfestningen til skaftet løper lengre opp enn på andre. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.

Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.


SKAFT ANLEGGSSPADE CLASSIC. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Noe gikk galt, vennligst sjekk at. Anleggsspade med kraftig skaft og håndtak. Meget solide spader - NORGE REDSKAP !

Sveiset modell i herdet kvalitetsstål. Ubrukt vare med plast eller trehåndtak. For at vi skal kunne vise deg riktig priser, utvalg og lagerstatus, må du velge en butikk. Det gjør du ved å velge fra listen nedenunder eller ved å skrive inn. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Dette produkter er på klubbtilbud. Kjøp ANLEGGSSPADE SVEISET CLASSIC 0FISKARS fra hos RiktigVerktøy. Hage og terrasse - spader og krafser. Snøskuffe, aluminiumsskuffe, anleggsspade , spiss spade, krafse og krafsebrett.


Anleg­gss­pade med kraftig glass­fiber­skaft og ergonomisk D-hånd­tak. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Spade­blad i japan­sk fjærstål. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Sjekk priser på fiskars anleggsspade. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp fiskars anleggsspade billig i nettbutikkene. Fiskars har et bredt produktspekter til daglig bruk.

Enten det er produkter til hagen, til kjøkkenet eller til hobbybruk, så har vi løsningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg