torsdag 18. desember 2014

Metabo verktøy

Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.


Vi leverer også tilbehør og reservedeler. Slik løser de det som virkelig betyr noe i ditt daglige arbeid som håndverker. Som systemtilbyder konsentrerer vi oss ikke bare på verktøy - i fokus står alltid praksisorienterte løsninger for brukeren.


Med til de omfattende løsningene. Kjøp batterier til alt online! AA batterier til PC batterier. Bygg og verktøy $ Verktøy og verksted $. Steinbor for dreie- og slagbormaskiner. Frest utførelse, hardmetallplate 130° Robust utførelse.


Metabo service - du trenger å. Egnet for boring i betong, mur, naturstein osv. Med NP LTX skal man kunne få opp farta. For de som bruker popnagler i proff montering er denslags verktøy like ønsket,. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser.


Vi selger ikke informasjonen din. Riktig verktøy er viktig for å få jobben gjort. Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet.


Finn laveste nettpris her. Kragtig, robust reimkompressor for profesjonell bruk. Enfaset vekselstrøm, oljesmurt. Ved profesjonell bruk under de tøffeste forutsetninger, over hele verden.


På områder der proffene må gi. Kommer med koffert, 2x18V Ah batteri. Understellet er helt integrert i sagen og kan foldes ut og inn på få sekunder. Vi har også eget verksted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg