tirsdag 16. desember 2014

Dalen 2010 snøfres

Håvard Steinsheim, Nerskogen NORSKPRODUSERT Norskprodusert begeistring! DALEN fresene finnes både som V-fres og som to-trinns mod. SNØFRES Storfjellets konge! Vi har nå dalen snøfres til salgs fra Finn.


Fresen er i god stand og utstyrt med kantving, hyd nedbrekk,.

Nye lager ute på skruvene og. Har vel så og si prøvd alt som er mulig å prøve for og få den til og gå rolig. Designed with heavy workload and high capacity in mind.


Leveres med kraftoverøringsaksling. Kantvinge venstre side (ikkje montert). Fresen kan benyttes både som front og bak montert fres, men er rigget som bakmontert for trepunkt.


Riktig vedlikehold av din snøfres gir lengre leveti. DALEN har beholdt sin produksjon i Norge for å bevare en høy kvalitet på produktene.

Reviews Ingen over ingen på sia! Har kjørt dalen fræs sia æ nådd ner tell. Vi selger elektromateriell av høy kvalitet. Den relativt lette og kompakte innpakningen gjør at den passer godt.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Det taes forbehold om feil i annonsen. Rask og effektiv to-trinns snøfres for de tøffe jobbene. Dalen er et tettsted og administrasjonssenteret i Tokke kommune i Telemark. Tettstedet har 6innbyggere per 1. Dalen Parkering tilbyr Gardermoens rimeligste parkeringstilbud!


Vårt fokus ligger på service og at kunden skal bli fornøyd – hver gang. Dalen Industriservice AS er leverandør av overflatebehandling for industri og maritime bransje. Dalen har et bredt utvalg av både V-fres og totrinns-fres, for de fleste traktorstørrelser. For mer informasjon om Dalen snøfresere, klikk. Fresen fikk da ny aksling med nye lager og lagerhus.


Fransgård 2er en solid totrinnsfrese til alle snøforhold.

Den har mange av de samme tekniske løsningene som vår proff- snøfres 255.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg