mandag 22. desember 2014

Verktøyskap med verktøy

Kjøp utstyr til jobben online. Komplett norsk WordPress WooCommerce nettbutikk Ferdig oppsatt. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Rask levering og super service!


Skuffers verktøyskap leveres fra oss med verktøy i skuffer.

Stort sett tilpasset denne vognen. Skrallenøkler, pipesett,håndverktøy i stort kvanta. Verktøyskap med verktøy fra Kr.


Det kan være billigere å kjøpe en komplett verktøyvogn inklusiv verktøy , for en bestemt arbeidssituasjon. KCL verktøyskap med verktøy , hull i bakvegg av en eller annen grunn, se bilde. Få organisert verktøy og utstyr enkelt og sikkert i et låsbart verktøyskap. Vognen har fire hjul med kulelager og brems.


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy.

Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Oppbevar verktøy og tilbehør på en oversiktelig og trygg måte med våre solide og praktiske verktøyskap. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Vi har mange størrelser og utførelser.


Handle smart - Spar penger. Alle verktøy på bilde følger med. Et stabilt og praktisk skap på hjul. Oppbevaringsløsninger for verktøy kan man aldri få nok av.


Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har. Skapet leveres ferdig innredet med opphengskroker for verktøy og utstyr, samt en oversiktlig innholdsliste. Det medfølger også en perm med sikkerhetsinformasjon. Men hvordan organiserer du verktøyene dine? Ligger de spredt i flere skuffer, kanskje i en plastkasse eller i en overfylt.


Dette skapet beskytter verktøyet , slik at skarpe egger ikke ødelegges. Du kan høvle, slipe og sage i vei – når skapet er lukket støves ikke verktøyet til. Små verktøyskap , vegghengte verktøyskap , små verktøyskap med eller uten verktøypanel, Witre har mange modeller, års erfaring, bestill på Witre. Er du ikke fornøyd med varene,.


Sortimo verktøyskap med hyller og skuffer.

Utstyrkoffert for skruer og spiker følger med. Dette verktøyskapet vil være ideelt for lagring av verktøy ,. Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i høyre hjørne. Underskap i kraftig stålkonstruksjon med kulelagrede skuffebeslag og friksjonsmatte i samtlige skuffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg