onsdag 24. desember 2014

Diamantbryne

Dianova Lapstone Gold diamantbryne. For skjerping av de fleste eggverktøy. Klarer også harde materialer, f. Sliping med diamantbryne er ikke bare lettere, men også mye raskere.


Profesjonelle snekkere hevder de sparer i tid på slipingen med DMT bryner. Fra og med dette brynet får.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Kombinasjonsbryne med to forskjellige slipeflater – K2på de ene siden og K1på den andre. Brynet leveres i en praktisk eske som kan henges på vegg eller. POLERVOKS HØYGLANS HVIT,FLEXOVIT.


BRYNE 152X51XHARD ARKANSAS. Leveres i kraftig læretui. Brukes for å ta ned graden og til vedlikehold av skarpe og presise kanter.

Denne effektive diamantbrynen kan brukes til kniv, dreiejern etc. Dette er ett av to bryner som kan kjøre. DMT Dia-Sharp diamantbryner. Diamantbryne S med flat side, rund side for serratering og spor for fiskekrok. For en tid tilbake bestemte jeg meg for å anskaffe meg et sett med bryner.


I normalfallet används först. Sjekk priser på best i test knivsliper diamant diamantbryne. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp best i test knivsliper diamant diamantbryne billig i. Amerikansk diamantbryne fra Eze-Lap. Kan skrues sammen slik at brynedelen er inni håndtaket før det puttes i sliren. Brusletto diamantbryne L-pak 3bryner (Sfin, fin og medium) starstarstarstarstar_half. Satake diamantbryne er et enkelt diamantbryne som gir kniven sin opprinnelige skarphet. Kan brukes til alle kniver av stål, keramikk og titan.


Maskinistbryne, innebär att en del av brynet(25mm) har en helt slät yta för spetsiga verktyg. Lägg till i varukorgen Mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg