fredag 26. desember 2014

Biltema panelovn

Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS advarer mot panelovn fra Biltema. Slutt å bruke den med en gang! Til alt hell hadde boligen. Slank, kraftig panelovn med moderne design.


Displayet er plassert høyt og. Har du denne panelovnen fra Biltema hjemme, må du levere den tilbake umiddelbart.

For noen dager siden skal en tilsvarende panelovn fra Biltema ha begynt å brenne i en bolig i Rælingen. Biltema tilbakekaller varmeovner med glasspanel på grunn av fare for brann. Advarselen kommer etter et branntilløp i en Biltema-panelovn i Rælingen for noen dager siden. Har ikke prøvd akkurat biltema sine, men har to stykk frittstående oljefyllte ovner jeg bruker til oppvarming av kåken. HVOR STOR PANELOVN TRENGER JEG?


Hvor mange og hvor store panelovner du trenger avhenger av hvor godt boligen er isolert, hvor mange vinduer rommene har, og selvsagt. Har du en slik panelovn hjemme, må du ikke bruke den! Disse panelovnene blir en dekorativ del av interiøret.

Sjekk hva slags panelovn du bør velge, og hvordan du bør plassere dem i rommet. Panelovner trenger ikke se kjedelige ut. Mill panelovn med herdet glassfront.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser.


Vi selger ikke informasjonen din. Produktsikkerhet blir høyt vektlagt i Biltema , og siden rapporter og utredning viser at det finnes risiko for overoppheting og brann på grunn av. Bredt utvalg av elektrisk varme. Frittstående gulvovner er praktisk da du kan flytte varmekilden fra rom til rom etter behov. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Beha smartovner med WiFi er beregnet for basisoppvarming av boliger, og finnes i mange varianter, slik at de enkelt kan tilpasses din bolig. Brannfarlig panelovn forårsaket husbrann i Arendal En panelovn fra Biltema med glasspanel antente veggen bak der den var montert. Energismarte og elegante panelovner i glass 01.


Bytt ut den gamle og energikrevende panelovnen din med en smart og stilig i panelovn glass som kan fjernstyres. En ovn i moderne design med herdet glassfront og termostat som muliggjør dag- og nattsenking. Her finner du panelovner, skotørkere, oljeovner, gulvvifte og vifteovner til lave priser.

En termostat vil automatisk styre varmen ut ifra den faktiske varmen i rommet i forhold til temperaturen du har stilt inn på termostaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg