onsdag 14. januar 2015

Elektrisk skrutrekker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Søk skrutrekker elektrisk. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Hos Clas Ohlson finner du skrutrekkere og driller for både små og store prosjekter, for gjør-det-selv’ere og proffer.

Drillen er et must i enhver verktøykasse. Skrutrekker er et mye brukt arbeidsredskap, selv i hjemmet. Vi har et bredt utvalg skrutrekkere og skrutrekkersett i vårt sortiment. Det lønner seg å benytte vår. Sjekk priser på test elektrisk skrutrekker.


Kjøp test elektrisk skrutrekker billig i nettbutikkene. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! En elektrisk skruhjelp som gjør alle skruoppgavene for fagarbeideren – inklusiv elektrikeren , men.


En av de siste i elektrisk håndverktøy er de såkalte børsteløse motorene som verken har børster eller kommutator. Hvis du vet med deg selv at du kommer til å gjøre mye arbeid i hjemmet, kan det være smart å. Verdens enkleste skrutrekker. Her har du det du trenger av skrutrekkere , og det for kun 99kr.


Liten skrutrekker med gripevennlig håndtak og LED-lampe som lyser opp der man skrur. Elektriske skrumaskiner er ingen nyhet. De er en uunnværlig type verktøy.


Den enkleste manuelle utgaven er beskrevet ovenfor,.

Enkelt å fikse dine hverdags gjør-det-selv oppgaver med en elektrisk skrutrekker. Med nytt forbedret ergonomisk design og nytt Power LED. Alltid gode priser på Drill og skrutrekker fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg