onsdag 28. januar 2015

Slipemaskin bosch

Beste Priser Med Handlesmart! Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til. Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig.


Fremragende rolig gang og integrert avsug garanterer førsteklasses arbeidsresultat. Enten det gjelder sliping eller polering, på tre, plast, metall, sparkel eller lakk, på plane eller buede flater: PEX-prinsippet i eksentersliperne fra Bosch.

Sammenlign pris på Bosch slipemaskin. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kraftfull, kompakt slipemaskin for effektiv sliping av tre og metall.


Kommer til selv på steder med dårlig plass. Den todelte slipeplaten kan borrelåsfeste. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Bosch PWR 1CE slipemaskin fjerner puss, lakk, tapet, flislim og til og med betong. Vi tester den på en sliten pussvegg.


Vi har et bredt utvalg av slipemaskiner i høy kvalitet. Vi har både billige eksenterslipere, båndslipere og gulvslipere fra f. Oppnå maksimal overflatekvalitet med plansliperne fra Bosch. Eller skal du med en robust Eibenstock maskin, stabilt og brukervennlig slipe betong- eller epoxyflater. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Bosch Båndsliper på 750W for effektiv materialfjerning og mange bruksområder.


Trond Meyer er vår ekspert i denne testen. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg