tirsdag 20. januar 2015

Tokvam snøfres

Utvikler og produserer egne produkter rettet mot landbruks- og entreprenørbransjen. Produktoversikt, forhandlerliste og informasjon om avdelingen Tokvam. Jeg har en Tokvam snøfres type 2hsa.


Anbefales for deg med en mindre traktor, og behov for en to-trinns fres av høy kvalitet. En prisgunstig løsning, uten at vi har latt det gå ut over kvalitet.

Tokvam AS en høyteknologisk produksjonsbedrift. For det første laster man lastebilen mye raskere med snøfres. Tokvam products transforms your vehicle to a complete tool for road maintenance.


Meget god i våt og tung snø. SNØ LASTING Er du klar over alle fordelene med å laste snø med en snøfres vs skuffe? Gode skrapeegenskaper, som etterlater en slett og fin veibane.


For å finne flere brukte nyttekjøretøy og maskiner. Lite brukt Tokvam hydraulisk drevet snøfres selges.

ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER VAREMERKE. Våre kraftfulle to- trinns snøfresere har en overlegen ytelse og holdbarhet! Eksklusivt salg gjennom Eiksenteret. Klikk på bildet for å vise eller høgreklikk og.


Fresen er konstruert med asymmetrisk form for å lette tilførsel av snø til vifta. Innmatervingene har ny utforming og er hengslet for å vike unna fremmedlegemer. V-fres til kompakttraktorer. En vel utprøvd minisnøfres tilpasset kompakttraktorer fra til hk. Dette avhenger også av vekt på.


Jeg vet ikke hvor mange HK det er eller hvor tungt den kan løfte. Torp Maskin AS selger snøfresere fra Nordtec, som produseres av den finske familiebedriften Veljekset Ala-Talkkari. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. BELTEDRIFT Førstevalget ved store.


Sammenlign priser på Med beltedrift, Med elstart. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg