tirsdag 13. januar 2015

Pex kobling

Ikke gå glipp av Rabatt. Store Rabatter her De Beste Priser Nå - God Kvalitet Shop enkelt online her! Et utvalg av av pex rør og diverse koblinger som knytter vannsystemet sammen.


Rørkutter følger med i pakken. Kuplingen til kobberrør og PEX slange dras til med en skiftnøkkel. De er lette å skille fra igjen, eller dra etter,.

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Her finner du alt i pex og fittings til dine installasjoner. Vi har et stort utvalg fra de beste produsentene til lave priser.


Klemringkoblinger av høy kvalitet for PEM-slanger. Kaldt vann = Fra PEX (Er gjenger på selve PEX røret så må ha kobling med innvendig gjenger). Systemer for VVS og inneklima.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.

Alle koblingsdåser eller pex -dåser hos VVS-Eksperten. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


O-ringer av nitrilgummi, forskjellige dimensioner. Isoterm er Nordens ledende leverandør av miljøvennlige frostsikre vann- og avløpsrør til hus og hytteområder. Våre tappevannsystemer oppfyller høyeste hygienestandard. Pex -rør for tappevannsystemer. Uponor pex -rir bv 15mm rull på 50m.


PEX -rør i varerør for både tappevann- og varmeinstallasjoner. Leveres i hele ruller på 50m. Her finder pex -fittings overgange for kobling imellem pex og andre rør.


Hurtig levering til døren! Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato. Varen må bestilles fra leverandør. Kulvertrør i PEX , uslåelig på fleksibilitet og isolasjon for biovarme og flisfyring.


Fest PEX -røret til veggboksen med pex -kupling (eller mm) PEX -kupling trekkes føst til for hån deretter ½ omdreining med verktøy. Se det store udvalg af Pex rør og Pex fittings online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris.

Tiemme kobling PE- PEX mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg