mandag 19. januar 2015

Selvborende skruer til stål

Sjekk ut selvborende skruer stål. Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Vingeskrue med senkhode, torx, el. Selvborende skrue med 6-kt hode og fast skive.


Registrer deg som kunde i vår nettbutikk og få tilgang til. For korrosjonsbestandig montasje i stål og aluminium Med. Sortimentet omfatter festeløsninger som egner seg for både stål , aluminium og tre.


Vår garanti betyr at varen skal fungere som forventet i hele garantitiden (dette i tillegg til dine rettigheter etter Forbrukerkjøpsloven). Beregnet til å feste tre på stål. Prinsippet er enkelt og virker slik at vingene frgjør stammen gjennom treverket slik at gjengene ikke blir engasjert i virket.


Skrus fast til pakningen er tett,. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! MAXBO har et bredt utvalg av skruer som gipsskruer, treskruer, terrasseskruer med mer. Senkes mest effektivt med bitset som er beregnet til skruen.


Kjøp på nett eller i butikk. Betongskrue er en selvgjengende skrue som har bruksområde med en rekke fordeler som gjør skruen idiell for for alle lette, midlere og tygere laster. Gode muligheder for valg af fragtform.


Skruer til de fleste metallplater Vi har skruene du trenger til metallarbeider og taktekking. Her finner du prisgunstige farmerskruer, overlappskruer, rennekrokskruer. Monteres med stjerneskrujern eller Phillips bits nr.


PH2-spor TSI - Gips- til - stål og tre. Stålskruer – du får altid hurtig levering og garanteret høj kvalitet. Vi har alt i tagmaterialer - bestil selvskærende skruer af stål i shoppen i dag. A2) bore- skruer med drill-punkts nr. Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.


Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Marutex selvborende skrue, rustfrit stål Anvendelsesområde. Den selvborende skrue Marutex er beregnet til tag- og facadeprojektet, dvs. Servicepakke leveres til nærmeste postkontor,. Fokus har vært på industribygg med basis av stål , med kledning av sandwich-elementer eller korrugerte stålplater.


Trapezplader og skruer pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg