onsdag 21. januar 2015

Motor til elsykkel

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi finner modellen som passer deg. Stort utvalg Elsykler på Bikester. Enkel bestilling og rask leveranse! De fleste kjenner til Bosch som merkenavn.


Bosch gjenspeiler kvalitet og tysk ingeniørkunst.

Elsykler finnes i mange varianter og prisklasser, og består som regel av en mer eller mindre normal sykkel pluss motor , batteri og betjening. Gå til hovedinnhold Gå til søk Gå til navigasjon Gå til forsiden. Vi er spesialist på elsykkel og lidenskapelig opptatt av faget! Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel , sparte vi tusenvis av kroner.


Målet er at elsykkelen skal kunne brukes til andre ting. Med en sykkel fra et loppemarked og en motor fra Kina laget jeg en billig elsykkel som. Pacer GT løfter elsykkel -komfort til et nytt.


Vi fører kun kvalitetsmerker som er bygget med solide komponenter og med batterier og motorer som sikrer deg god.

Ikke gå glipp av Rabatt. Oslo Sportslager leverer kvalitet. Elsykkel Oslo, Sandnes, Stavanger eller Haugesund? Ta turen innom Bike Brothers!


Vi satser på kvalitetselsykler fra Tyskland. Hos oss kan du enkelt bestille elsykler. Vi har nå 2motor elsykkel fra Finn. El-sykler kommer til å bli et viktig transportmiddel, særlig i de større byene.


Hjelpen el- motoren gir vil gjøre at flere sykler,. E-wheels er en ledende nettbutikk i Norge for elsykkel. NAF har nylig testet åtte elsykler som egner seg godt for å sykle til og fra.


Rekkevidden til en elsykkel er først og fremst av. Motors store vinterdekktest. I tillegg kan det være smart å dekke til motoren og kontrollenheten dersom du er nødt til å. Dette er en el-sykkel som spiser fortauskanter og andre urbane ujevnheter til frokost.


Fri frakt når du handler her og henter din elsykkel hos din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg