onsdag 11. februar 2015

Brytebladkniv

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Robust brytebladkniv med ABS-holder, blad av rustfritt stål og automatisk bladlåsing i fast stilling. Praktisk brytebladkniv fra Hyundai, som alltid er kjekt å ha tilgjengelig i arbeidsbuksa når man holder på. Brytebladkniv med låsefunksjon.


Leveres med en mm- og mm-kniv. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Svaret er minimum to pensler og helst en rull. En bred fasadepensel som tar opp mye maling, for å slippe å dyppe ofte i malingen. KNIV INTERLOCK BREKK-AV MM Type Interlock. Grålakkerte kniver av lettmetall. Stanley tapetkniv med mm blad.


Den lille og lette kniven er en integrert Quick-Point snap-off knivblad som sikrer ny og skarp knivegg ved behov. Olfa brytebladkniv OL med nebb er en cutterkniv av ypperste kvalitet, som vil følge deg lenge. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! L-er Olfa sin mes populære Heavy Duty modell. NOL-er i Anti-gli materiale. OL er en kraftig kniv for kutting og legging av tepper. Sagbladet passer perfekt til din mm brytebladkniv.


Produsert av SKkarbonstål. CrisMa bryteblakniv med tre ekstra blad. Trykknapp med flere posisjoner for rask og enkel bruk.


Pass hele tiden på at tapetkniven er skarp, og at tapetet ikke krøller seg når du skjærer den til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg