mandag 2. februar 2015

Spikerutdrager

En spikeruttrekkker som er smidig og enkel å arbeide med. Vurderer å kjøpe meg en bra spikerutdrager siden jeg skal fjerne en del utvendig panel. Noen som har noen gode tips på hva som funker best. Til tross for at den er liten kan du dra ut en 5-toms spiker, selv om skallen er borte eller sitter dypt i. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Olsen (AEO) er et landsdekkende industrivarehus. Vi leverer drift- og vedlikeholdsprodukter til profesjonelle kunder i privat og offentlig sektor, og er.


Barkespade rett Øyo 42- per stk Kjøp. Lastebånd 25mm 0m Hvit 4per bk Kjøp. Praktisk verktøy som enkelt trekker ut spiker opptil også de som sitter dypt. License Contact owner for more information Metadata.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Mindre feil, bedre resultat. Det er viktig å få så riktige mål som mulig for å unngå feil. For enkel uttrekking av op til dykkert og spiker samt spiker uten hode, også i trange hjørner. Hultafors målebånd i stål.


SPIKERUTDRAGER I MOTSATT ENDE. Ta en titt på omtale fra Verktøy 24. Spikerdor sett stk Q-tools.


Mest populære bestillingsvarer fra Albert E. Universalredskap Praktisk tur-kit som tar liten plass Praktisk universalredskap. Klikk på første bilde for å se galleriet, så er det bare å bruke piltasten. Veggen i ferd med å gå… Gøy med raskt resultat!


Vi har alt av verktøy som trenger til ditt prosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg