tirsdag 17. februar 2015

Elektrisk trillebår

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Zetra Elektrisk trillebår. Dette er en selvgående batteridrevet elektrisk trillebår av meget høy kvalitet. Båra har egen ramme av kraftige stålrør som gir den en meget sterk og holdbar. Den tsjekkiske produsenten Isolit-Bravo kommer til Agromek med ei elektrisk trillebår de har kalt Mobarrow. Framdrifta kommer opp i - kilometer i timen.


Motorisert batteridrevet trillebår. Alt du trenger å gjøre er å gasse eller bremse. Med en elektrisk trillebår kan du få fart på hagearbeidet.

Makita har – av alle ting – nå lansert en elektrisk , batteridrevet trillebår. DCU1går på helt vanlige 18V verktøybatterier. Kan laste 1kilo, og kjører. Trillebår eller minidumper?


Med trillebåren Sherpa slipper du å skyve og balansere. Og tipp, selvfølgelig, som. Sherpa er en batteridrevet elektrisk trillebår som lett kan flytte last på opptil 1kilo og 1liter, også i vanskelig terreng. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Alle har den smarte, høye tippen. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Samle opp ugress og flytt jor hageavfall eller fyllmateriale mer komfortabelt enn noen gang! Proff Mobarrow elektrisk trillebår. Batteriet kan tas ut slik at du kan lade det.


Dette lasteplanet har en annen fasong og utforming enn det tradisjonelle trillebår -planet som følger med som standard. Det eneste brukeren gjør, er å. Hos oss får du motorsag, øks og vedkløyver.

Og for deg som liker å ha hagen i orden har vi hageredskapene for deg, du finner alt fra motorsag til trillebår. Send dette via e-post Blogg dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg