tirsdag 17. februar 2015

Kjernebor 150mm

Bordimensjon: – 150mm tynnvegget. Gradboringsfot-vannsamler-verktøysett Vekt bormaskin = 7kg. Vår høykvalitets 150x4mm kjernebor er perfekt å bruke med elektriske kjernebor for boring i granitt, hard stein, betong, armert betong og andre harde overflater.


Tilgjengelighet: På lager. Legg varer i bestillingslisten Antall: Legg i bestillingslisten. Heilt sidan den gong har selskapet vore ein lokal leverandør av god kvalitet innan grunn og betongarbeid.

Rotabroach høykvalitets kjernebor HSS med standard Weldon-feste. Feste for kjernebor : Weldon 19mm. Denne maskinen kan brukes med 120mm lange bor. Med maskinen følger det: Koffert, Kjøletank, Sikkerhetsreim,.


Kjerneborstative til de fleste kjernebor motorer vi leverer. Det tar betong, stein, metall, hva som helst. Maksinen festes i muren med et anker, du kobler til vannslange og strøm, og 3-4.


Der det er mulig å bruke kjernebor , anbefaler vi denne (B).

Ahlsell Produkter Verktøy Skjærende verktøy Spiral, kjernebor -, - borsett HSS Spiralbor. Stk : Kjøp: Avrundet til hel forpakning. HR Maskin AS har overtatt agenturet på Grammer førerstoler i Norge. Grammer-gutta fra Bye er med over til oss, og vi ønsker derfor Kjell Arne.


Handle smart - Spar penger. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Teleskopmål sett (8- 150mm ), for innvendig måling i sylindre og boringer.


Krever bruk av mikrometer i tillegg. Dette verktøyet er ideelt for å. Kom innom og slå av en prat mens vi resetter dine kjernebor. Abracs diamant kjernebor 127mm. Hullsagen har sentrumsbor med sekskantfeste.


Etset dimensjonsmerking på hver 1mm. Leveres i plastesker (tykkelser over mm i stålesker). Håndholdt betongsliper 150mm. Hilti DD-1Slissemaskin.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Utleiesenteret har et stort sortiment av kuttverktøy til betong. Bygger 150mm inn i veggen. Og dette er inkludert med samtlige.


Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg