onsdag 11. februar 2015

Essve spikerpistol

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kraftfull spikerpistol for proffene, opp til mm spiker.

Utstyrt med en rekke smarte funksjoner, f. I karmskruekofferten har jeg alt jeg trenger – Lett og hendig koffert – Hendig, passe stor og. ESSVE spikerpistoler er utviklet for å bygge trehus i det nordiske klima. Alle modellene er slitesterke, ergonomiske og pålitelige. Perfekt til reisverk og forskaling, samt montering. For rettbåndet spiker opp til 90mm, 21° Maskinkropp.


ESSVE har fire ulike kompressorer, og alle er oljefrie. ESSVE er markedsledende i Norden på innfestningsløsninger til bygg- og verkstedsindustrien. Essve , som er mest kjent.

De nye spikerpistolene består av et nøye utvalgt sortiment, innenfor kategoriene rettbåndet spikerpistol , coilpistol. For spikring av stender, panel, sponplater, forskaling reisverk. Euro svivelkobling med 3graders rotasjon som forhindrer krøll på slangen. Beste Priser På Spikerpistol.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Etter nærmere to års utviklingsarbeid lanserer festemiddelprodusenten ESSVE nå et av selskapets største satsninger, deres egne spikerpistoler. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Easily share your publications and get.


Du har ikke valgt butikk og priser og utvalg kan derfor variere. Velg butikk for å gå videre. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller.


Beskrivelse Liten og smidig dykkertpistol med. En luftdrevet spikerpistol er aldri bedre enn kompressoren den er koblet til. ESSVEs oljefrie kompressorer gir deg riktig trykk til riktig jobb. For bygg og industri, elementer, utvendig paneler og kledning, reisverk mm, dekker de fleste behov.


Kjente merker på produktene er HITACHI, MAKITA, MFT, TJEP og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg