onsdag 4. februar 2015

Kraftig presenning

Sjekk ut kraftig presenning. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Sveisede kanter og utstyrt med maljer i hjørnene samt.


Ekstra kraftig kvalitet med høy slitestyrke og lang levetid. UV-beskyttet, dobbel HD-polyetylen med innstøpt armering, sveiset, forsterket kant og aluminiumsmaljer.

Svetsfållad och utrustad med öljetter i hörnen samt. Kraftig polyetylen presenning. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. En kraftig presenning med förstärkta kanter samt stålöljetter lämpligt att täcka virke, båtar och andra ömtåliga saker mot. God kvalitet til den rigtige pris.


Ideell til overdekning av maskiner, materiell, på byggeplasser osv.

Vi fører et bredt udvalg af bl. Multiflex presenninger og normale presenninger i mange størrelser. Lettpresenninger er i den materialutførelsen de fleste tenker på som presenning. De kan dekke til det meste og kommer i et stort antall størrelser. En god presenning er for de fleste helt uundværlig.


Vattentät vit presenning med öljetter. Her finder du vores udvalg af presenninger til både have, trailer og camping. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


WIIK ekstra kraftig PVC- presenning er en svært varig og god kvalitetspresenning! Finn pvc presenning biltema. Hvis du skal ha en presenning som skal vare i år etter år, skal du velge denne! Seilmaker Iversen kan levere og produsere det meste innen tildekking og presenninger -alt fra de rimeligste lettpresenninger og opp til kraftige spesialdesignede.


Monarflex MultiCover er det rigtige valg, hvis du har brug for en stærk kvalitetspresenning, som tåler al slags vejr. Den store slidstyrke og nemme rengøring. Denne presenningen tåler det meste som en norsk vinter kan utsette den for.


Leveres med maljer i messing.

I samarbeid med NORENA AS lager vi formsveisede presenninger med stativ, en 1 sikker løsning som. Topphatt og heldekkende hos thansen. Ny prisgunstig presenning. UV Behandlet laminering, armert x 16.


Skal din lastbil, trailer eller båd have en ny presenning ? Eller overvejer du en løsning til for eksempel et. Presenning der dækker præcis dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg