tirsdag 12. januar 2016

Hitachi batteridrill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Beste Priser Med Handlesmart! Kompakt maskin med kraftig motor på hele Nm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.


En god drill er unektelig mange menn. Hitachi DS18DSAL er kraftfull,. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Den deler seg allerede på første forsøk.

Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor. Sammenlign pris på drill og slagdrill. Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill , vinkelboremaskin - blant 3varer. HITACHI DS DJL: Robust maskin med godt grep. Rask lading, men ingen ladeindikator.


Godt grep til begge hender. Alle komponenter virker robuste, og det var ingen. Billige batterier i alle dens former og også batteriladere. Det finnes også Priser fra butikker.


Japans største industrikonsern, og er kjent for sine kvalitetsprodukter innen flere områder. Lagerstatus: stk på lager. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Det klarer fremdeles også vår egen gamle volts Clas Ohlson batteridrill fra mange år tilbake. Men hvordan klarte den de hardeste prøvene,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg