torsdag 21. januar 2016

Jula kjøleboks

Fantastisk hjelpemiddel når du vil holde pikniken fersk og kjølig på varme sommerdager. Den kan også komme godt med når du skal avrime fryseren. Boksen har plass til tolitersflasker og.


Klassisk kjøleboks med solid håndtak. Perfekt til utflukt og piknik. Bærbar kjøle- og fryseboks til bilen, båten, campingvognen eller lastebilen! Evercools 35-liters kjøleboks er utstyrt med en kompressor som kjøler helt ned til. En smart boks som både kan varme opp og kjøle ned.


Kan kobles til både V sigarettenneruttak og 2V uttak. Utrolig praktisk og romslig kjøle- og varmeboks som drives med eller 2V. Lokket er avtakbart og rommer termoelektrisk element, to vifter og praktisk.


Driftssikker elektrisk kjøleboks. Drives av 12v DC (sigarettenner). Kan også drives på 230v med adapter (medfølger ikke). En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager.


Vi har testet fem ulike modeller. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn de beste prisene på nettet. Den billigste kjøleboksen var den beste. På en ferietur med bilen er en god kjøleboks , som holder mat og drikke kal en god venn.


Les mer om Coleman QT Wheeled Cooler Performance, kjølebag. Ved 6° reduseres tiden til dager og ved 8° ytterligere til ett døgn. Kjøleboks 18L - 12V RAZE CB18. Carwise er vinneren av NAFs test av fem kjølebokser til bil.


Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Er kun brukt en helg i sommer. Mobicool kjøleboks U- Uer en rimelig budsjettmodell innen aktiv kjøling og har en kapasitet på liter. Kan brukes på volt tilkobling eller på. Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks.


Grei nok den hadde det ikke vært for at håndtaket røk etter to dager. Lett og kraftig modell med bærehåndtak. Ved oppbevaring får den minste kjøleboksen plass i. Nettbåt har kjølebokser til båt. Etter bekreftelse - gjør en bestilling som vanlig. Shop from abroad: If you live in Europe and want to shop in our shop.


Sent an Email what items you are interested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg